At jeg ofte kommer for sent i seng, er noget min nørklekurv må bære skylden for.

tirsdag den 25. marts 2008

Groggy...Det er den helt rette beskrivelse for mig lige nu. Men på den fede måde altså.
Jeg har lige ligget en time i stolen og nydt mit gavekort.

Sig mig lige engang - kom jeg ikke til at bestille en ny tid?

Joooooo - det tror jeg da vist nok jeg gjorde :-))

søndag den 23. marts 2008

Så langt - så godt

Da billederne blev taget var jeg midt i mønster 11. Men så skulle jeg lige se et afsnit af Navy CIS og nu er der kommet nogle flere pinde på :-)

Jeg beklager kvaliteten, men de er taget i kunstig køkken-belysning :-)

Mønster 5 ser således ud efter opskriften. Nå det trækkes i facon er der ingen forskel på dem. De ligner små oste eller kagfestykker i faconen :-)

Tror godt jeg kan nå en pind eller 2 mere i aften, hvis jeg skynder mig at finde stuen igen. Bye bye.....................

torsdag den 20. marts 2008

Julen nærmer sig med hastige skridt...

Nå ja, måske ikke ligefrem sådan i bogstavelig forstand.
Men dog på årets KAL for der er det blevet den 4. december her :-)

Jeg er startet på Halsduken klokken halv ti i aftes og er da nået lidt her på min fridag.
Den er faktisk sjov at strikke og jeg har lidt svært ved at give slip.


Jeg strikker den i Baby soft fra Mayflower. Mest fordi det ikke oprindeligt var den jeg lagde ud med at ville strikke og så fordi jeg havde det i lagerbeholdningen. - læg lige mærke til den skinnende glød glorien lagde over bloggen . Så går vi jo også mod foråret og jeg tænkte det sikkert kunne bruges i den tid, når det er strikket op i en blanding af bomuld og acryl. Faktisk bliver det fantastisk blødt og lækkert.
Farven er såmænd snehvid, selvom billederne i dagens lys nærmest giver det et blåt skær. Strikkefastheden er jeg ikke gået så meget op i, men det måler 34 cm. i bredden når det bare ligger på gulvet uden at blive trukket i facon.

Mavefornemmelsen er at det bliver ganske fint i det garn. Og jeg er sikker på der nok skal være nogle "damer" der får øje på det og må eje sådant et ;-)
lørdag den 15. marts 2008

Som om....

jeg ikke har nok at lave - så syntes jeg da lige, at jeg måtte melde mig til årets webstrik KAL. Så er det gjort og jeg skal bare lige finde en 8-10 timer mere i døgnet :-)

Alle de andre skal være med og så må jeg jo også - især fordi jeg er vild med alle tre ting der er på bedding.

Ellers gik jeg i sidste uge lidt død i dominostrikningen. Noget andet måtte lige samles op på pindene og det blev disse her. og tusinde tak til Karen, for at ville dele sin kreation med os andre. Strikket i hjertegarns Bamboo strømpegarn, som var en af mine fødselsdagsgaver fra gruppen i webstrik. Dem bliver jeg glad for kan jeg mærke - altså når makkeren lige er strikket også ;-)

I forhold til de almindelige kedelige-at-strikke-glatstrikkede-sokker, så er det her sjovere at strikke. Der er da også nogle andre i familien, der har spurgt hvem de dog var til :-)


De ser smartere ud på fødderne, men så kan jeg altså ikke tage billeder uden det ser ud som om jeg går på loftet :-)Meeeen der er taget fat på dominoen igen og sidste strømpe må lige vente lidt.

Og skulle jeg kede mig - hvilket er ret utænkeligt - så starter jeg da bare her..............


Der er da nok at tage fat på, det er både sikkert og vist. Bare den nu ikke ender som en monterings-ufo :-)