At jeg ofte kommer for sent i seng, er noget min nørklekurv må bære skylden for.

fredag den 29. august 2008

En god ven

til Sofien (Tineke døbte hende) er også flyttet ind :-)

Han skal vist også lige have vasket overkroppen engang. Hmm....gad så vide hvad han skal kaldes???

Jeg skulle lige se om hun hold målene - men fandme nej, hun må være en x-small. Ellers er muligheden at jeg er blevet en x-large de sidste par måneder. Godt nok har jeg taget en anelse (hvem prøver jeg at narre) på, men squtte så meget da :-((

Nå skidt pyt, skal jeg tabe mig så jeg passer tøj med hende, så ender jeg med at kunne gemme mig bag lysmasten udenfor vinduerne ;-)

Så prøver vi da bare med hans mål - og sørme ja - han matcher livet og over brystet mangler han kun 5 cm. Det må være de små gajoler jeg er udstyrret med der udgør den forskel ;-))

Kom så igang Githa - få strikket noget der kan prøves af på Sofien og hendes ven :-)

mandag den 25. august 2008

Ny logerende

Se hvad jeg har fået :-)

Hun har stået længe på ønskesedlen og nu er hun flyttet ind. Beklager at det er et "nøgenfoto" af den nye logerende, men "overfrakken" måtte lige en tur i vaskemaskinen :-)

Lige nu er hun plantet midt i spisestuen, for jeg skal lige finde ud af, hvor hun skal stå og pynte.

Men hun forpligter jo lidt, så jeg må snart hellere komme igang med at strikke hende noget, hun kan vise frem ;-)

fredag den 22. august 2008

På banen igen


Så er jeg så småt ved at finde blogland igen :-)
Loggede lige ind og tænkte "hold op det er længe siden" - det så pludselig helt anderledes ud herinde. Men jeg finder nu nok vejen rundt til nye indlæg.
Meeeeeen for pokker hvor jeg dog trænger til et nyt layout på bloggen. Det er sq da for kedeligt at kigge på hva!!!!
Ka' bare ikke selv finde ud af at lave noget fancy pancy, som jeg ser så mange andre blogge være bygget over. Hovedet i blød og ellers må jeg bare ud at finde en der vil bytte sin erfaring for en lækker fiber-gave jo ;-)
Der har ganske enkelt ikke været meget tid til at strikke i denne sommer og faktisk ser det heller ikke ud til den store ændring der den nærmeste tid....hmm - duer ikke rigtigt i min bog :-(
Og når tiden til strik endelig har været der, er det mest blevet til to skridt frem og tre tilbage - altså strik og trævl op.
Med en enkelt strikket sok om ugen, går det ganske enkelt for langsomt. Men det er hvad tiden rækker til pt. Og når man nu hader at strikke sok nummer to, bliver det ikke til meget færdigt arbejde :-)
Jeg skal lave et indlæg i weekendens løb, med det lidt jeg har at vise frem.
Og så skal det være løgn - jeg VIL have tid til at strikke og det skal være snart. Så må noget andet bare vente må det så ja..........
Så må jeg jo håbe der er nogle tilbage, der gider se og læse lidt om det kommer fremover.
Er du der endnu??? :o)